Iskustvo susreta s Tri principa

I baš tada kad sam izgubila svu snagu za daljnji “rad i trud” na sebi raznim metodama i tehnikama, život mi na put postavi ovo predivno iskustvo Razumijevanja i Uvida.

U kratkom vremenu se moja svakodnevna sreća vratila nazad u moj život… uistinu, ona nikad nije ni otišla, ali meni se nije tako činilo.

Želja za životom, radost i veselje ponovo su bile moguće, iako se vanjske životne okolnosti nisu značajno promijenile. Barem ne još za sada.

Ali osim toga, još jedna važna  promjena je stigla. Za razliku od dosadašnjeg natezanja i muke koju smo proživljavali zbog školskih ocjena, zadnja tri važna školska tjedna pustila sam svoje školsko djete da uči i piše zadaće baš kako i kada ono želi… ali zaista, bez imalo mojeg nagovaranja i utjecaja. Jer više mi se nije činilo uredu da ja to činim. I…..? Moje djete iz SVIH posljednjih godišnjih ispita dobije sve čiste petice! Ali 100% točno riješene SVE ispite! Za mene je to divno oslobođenje od ideje da mi roditelji uvjek znamo najbolje za našu djecu. To me puno naučilo i sada poštujem kako svoju tako i njenu Višu inteligenciju i vidim da to jako dobro funkcionira. Naravno, to ne znači da ja kao roditelj ne reagiram na neke stvari, ali sklad je veći i odnos bolji.

Zato hvala svima koji su mi u tome pomogli, kako Darku na njegovim razgovorima i blogu, tako i svemu oko mene i svim ljudima koji me svaki dan podsjećaju na razliku ovog divnog što mi Jesmo i onoga što su samo naše misli.

Sanja