Iskustvo susreta s razumijevanjem

Onog trenutka kad je Darko rekao da ne postoji Pravilnik gdje piše da kuća mora biti čista, shvatila sam da su 3 principa upravo ono što mi nedostaje već dugi niz godina.

Uvijek sam se trudila živjeti po nekim standardima, moranjima, načinima, samo da napokon postanem “normalna”, tražila kroz raznorazne načine sredstvo kojim ću napokon postati dijelom krda. I naravno, nikako nisam uspijevala u tome.

Kroz druženja s Darkom, osjeti se bezuvjetna ljubav, koju se rijetko kad i od roditelja dobije. Čovjek se osjeća prihvaćenim i savršenim baš takvim kakav jest, original stvoren upravo da bude takav.

Ono od čeg sam bježala cijelo vrijeme postaje moje zadovoljstvo i sreća, olakšanje i radost. Prihvaćajući sebe, više se smijem, opuštenija sam, opraštam si češće.. prihvaćajući sebe, vidim jasnije – da sam sasvim u redu, i sve je u savršenom redu!

Toliko je jednostavno da je teško za shvatiti.. ali konzultacije pomažu da sve sjedne na pravo mjesto i da se tamo i zadrži. Nahrani se prazna duša koja se sama onda vodi dalje. I ništa se zapravo konkretno ne mijenja, a sve postaje potpuno drukčije.

Hvala, Darko, što si čovjek prije svega, i što nesebično daješ zbog čiste radosti davanja!

A.B.