Iskustvo susreta s razumijevanjem

I tako ja krenuh sasvim slučajno na ovo putovanje. Razlog je sljedeći. Nakon dosta godina borbe sa sobom, svojim nestrpljenjem, nezadovoljstvom svime i svačime, posjeta psihijatru, pijenja antidepresiva i sve više i više ničeg dobrog, razilaženja u svemu sa partnerom, jednog dana ne znam ni sama kako, došla sam do Tri principa. Baš i ne sa nekim velikim očekivanjima nazvala sam, dogovorila prvi razgovor pa da vidimo. Nakon prvog razgovora osjećala sam neku ugodnu radoznalost pa krenuh dalje još uvijek bez velikih očekivanja. A onda su usljedili daljni razgovori i nešto se počelo događati.

Ja sam jedna od onih koji nikad nemaju vremena. Ali ubrzo počela sam imati vremena i za obavljanje obaveza koje imam, a čak i vremena za sebe. To je fantastično. Nadalje napadaji panike su još uvijek prisutni ali u daleko manjem intenzitetu. Fokus mog nezadovoljstva više nije bio na odnosu s partnerom jer je odnos postajao bolji već su na površinu izlazile neke druge priče i po malo kako bi izlazile na površinu i nestajale.

Još uvijek imam razgovore kroz koje otkrivam sebe i pronalazim neka neobjašnjiva rješenja.

I zato ako se netko pronađe u ovom mom iskustvu krenite i vi na ovo putovanje jer donosi nešto prekrasno, za svakog, povezuje nas sa znanjem da život može biti daleko jednostavniji a u isto vrijeme daleko ispunjeniji.

Hvala Darku na ovom iskustvu.

Marija