Iskustvo susreta s razumijevanjem

Sve je tako jednostavno…

Od napada panike do konstantnog straha, strepnji i analiziranja svega i svačega, brige, nerviranja i pokušaja da “ja” sve nekako posložim, samo sam pogoršavala stvar, gledala kako se sve ruši i zapadala sve dublje i dublje u očaj, strah, brige, tako reći u depresiju i anksioznost, a vrhunac svega bio je prekid 5-godišnje veze i jednog dugog prijateljstva. Ovdje ostajem totalno slomljena analizirajući kako i zašto se meni sve to događa. 

Imam 34 godine, rastavljena 10 g imam sina 12 g…

Nego, kako sam došla do Tri principa. Nakon svega što mi se događalo pokušala sam pronaći “nešto” čitanjem raznih knjiga pozitivnog razmišljanja do dubljeg razmatranja kršćanstva pa do vježbanja, joge, meditacije, afirmacija i Vortexa tj. zakona privlačenja, naravno i psihijatra i lijekova, ali ništa nije pomagalo i zaključak svega je bio da sam totalno luda i da mi više nema spasa. Osjećala sam se nerealno. Odvojena od cijelog svijeta. Odvratan osjećaj! Oni koji to prolaze znaju kako je, pakao misli u kojima svaki dan toneš sve dublje i dublje. 

Slučajno (sto zaista nije slučajno) tražeći nešto po internetu naišla sam na Darka i Tri principa. 

Već kod prvog kontakta s Darkom osjetila sam “nešto” što me se jako dojmilo i sve dalje bivalo sve dublje. Pokušavala sam razumjeti to stanje, ali nisam uspjela, a to i je bit – ne pokušavanje razumijevanja. I nemojte se truditi razumjeti jer samo ćete se zapetljat…

Ne znam kako bih vam riječima pokušala opisati taj osjećaj ili stanje… osjećaj kao neka lakoća, jasnoća, bistrina, mir, razumijevanje, ljubav… kao nešto što oduvijek znaš, a ipak ne znaš dok zaista ne osjetiš

Nema više borbe i odupiranja, grčenja tijela i glavobolja. Nema više traženja misli da opišeš svoje stanje ili osjećaje, nego samo prihvaćanje. 

Od mog prvog kontakta s Darkom i Tri principa prošlo je tek 10-ak dana, a ja se osjećam drugačije, u mom životu je više lijepih i opuštenih trenutaka, iako ima trenutaka da dođu strahovi, brige, nemir i razna pitanja, ali kako dođu tako i odu i opet ostaje ona lakoća. Prelijepo…..

Od srca zahvaljujem Darku i Tri principa i danu i trenu kad sam ih pronašla.

Hvala!

Valentina