Manifestiranje Nove Zemlje

Naša vjerovanja upravljaju našim životima. Naša kolektivna vjerovanja upravljaju ovom civilizacijom. Obratite pažnju, ako se silno trudimo nešto postići, a podsvjesno vjerujemo da to ne možemo, život će se pobrinuti da to ne postignemo dok, ako iznutra s dublje razine ZNAMO da nešto možemo, koliko god osobni um to negirao, to isto nam lako dolazi i život nam na svakom koraku ide na ruku. Tolika je moć vjerovanja.

Ovu moć možemo upotrijebiti, ali samo ako je želja autentična i dolazi iz naše istine, da promijenimo naš svijet, naš osobni život, a isto tako da damo svoj doprinos dubinskoj kolektivnoj promjeni. Došlo je vrijeme zrelo da otkrijemo svoju moć, da otkrijemo dublje istine i principe funkcioniranja ove naše stvarnosti. Ono što se dešava i što doživljavamo na površini iskustva definira se iz dubljih postavki.

Svakog četvrtka od 20h nalazimo se na pozivu, otkrivamo i produbljujemo kapacitete manifestiranja željene realnosti i usmjeravamo energiju u razotkrivanje istine i rušenje svega što je lažno na kolektivnoj razini, time mijenjamo razinu svijesti i dajemo svoj doprinos kreaciji novog sustava, novog načina, nove Zemlje.

Termin: četvrtkom od 20h, trajanje 40-60min

Link za spajanje: Skype link

Voditelj: Darko Pribeg

Sudjelovanje je besplatno, po želji i unutarnjem impulsu, možete poslati donaciju da podržite moj rad. Račun za donacije možete naći na linku. Hvala