Iskustvo susreta s razumijevanjem

Nakon godinu dana vrlo stresnog razdoblja, pala sam u depresiju. Završila sam na bolničkom liječenju na psihijatriji. Razgovori sa psihijatrima, psiholozima, socijalnim radnicama… radne terapije, muzičke terapije…i nakon svega šalju me doma, u gorem stanju nego sam došla, s hrpom antidepresiva, antipsihotika i sedativa. Uz obavezan savjet svakog od gore navedenih: Morate nešto mijenjati!

Negdje sam pročitala „ Ako postoji pakao, to je ono što doživljava osoba koja je u depresiji“, i da, to je zbilja tako. Slijede mjeseci borbe i stalno pitanje „Što mijenjati?“. Tjeskoba me izjedala, djeca su patila, suprug nije znao više što ćemo i kao dalje. Prestrašno razdoblje u mom životu, najgore ikad!

I onda, svjetlo na kraju tunela. Darko Pribeg, Tri principa, nešto najljepše što se moglo dogodit. Ništa nisam  radila, ništa mijenjala, ni o čem razmišljala, samo sam ga slušala. Nakon tri razgovora s Darkom, osjetila sam nešto o čemu mi je stalno govorio: Osjećaj mira ispod te tjeskobe. Ne mogu to baš riječima opisat ali osjetila sam ga, taj osjećaj mira. Negdje u sebi. Mir. Prekrasan osjećaj.

I od tog dana, stvari kreću na bolje, svaki dan je sve lakše, mir raste a javlja se i osjećaj radosti. Također prekrasan osjećaj. Radost.

Beskrajno sam zahvalna Darku. Beskrajno.

Svima onima koji su imalo skeptični  ili se dvoume upustiti se u ovo ili ne, od srca preporučam, upustite se, nećete požalit.  Dobit ćete ono što već dugo tražite a zapravo je u vama. Cijelo vrijeme.

Tajana