Iskustvo susreta s razumijevanjem

U kontakt s Darkom došao sam sasvim “slučajno”, iako ništa nije slučajno u ovome životu. Nakon prekida s curom, prolazio sam kroz jako teško razdoblje u kojemu se nisam uspijevao pomiriti s činjenicom da nje više nema. U tim trenucima, počeo sam razmišljati o sebi kao osobi, koja je uvijek bila nezadovoljna – izgledom, financijskom situacijom, i mnogim drugim stvarima koje su utjecale na mene… vanjski faktori.

Nakon par minuta guglanja, naletio sam na Darkov sajt gdje sam se prvi put susreo s Tri principa, i rekoh: “zašto ne probati nešto drugačije od psihologa”. Već nakon prvog sastanka, shvatio sam da je to prava stvar za mene. Darkovo vrijeme, prisutnost i brzi odgovori pomogli su mi da se odlučim na početnih 4 seanse s njime. 

Ono što se desilo je mijenjanje samog sebe iznutra, resetiranje na tvorničke postavke gdje smo mi zapravo sretni i dovoljni sami sebi te uvid da naša sreća proizlazi iz nas samih, iznutra prema van, a ne kako sam cijeli život živio, tj. mislio, izvana prema unutra, gdje ima toliko faktora koji utječu na milijun načina.

Za Darka mogu reći samo riječi pohvale, prekrasna osoba, mlada (mojih godina), otvorena i opuštena koja kroz neobavezan razgovor objašnjava smisao života i kako biti sretan. Već nakon 2 seanse primijetio sam promjene za koje nisam mislio da će se moći desiti tako brzo. S Darkom je lako uspostaviti dobar odnos jer je veoma ugodno i opušteno razgovarati s njime te daje osjećaj kao da se poznate već mjesecima a ne tek par sati. Fleksibilan što se tiče sastanaka i uvijek spreman pomoći. Toplo preporučujem svima, te pogotovo onima koji ne uspijevaju izaći na kraj sami sa sobom, a razno razni psiholozi očito ne pomažu.

L.V.