Obuka za učitelje tri principa

Izaberi posao koji voliš i nećeš raditi ni dana u svom životu.

Konfucije

Želite profesionalno pomagati ljudima da se probude, da prerastu vlastite granice, pratiti ih na putu oslobađanja, gledati kako se iz pupoljka rađa cvijet? I sve to kroz opušteni razgovor kroz koji ih sa zadovoljstvom i užitkom vodite na ovo unutarnje putovanje.

Za mene je ovo najbolji posao na svijetu, ako vas privlači, možda će postati i za vas. Potreba za unutarnjim buđenjem i istinom nikad nije bila veća i kolektivno, potrebno nas je čim više. Posla ima 🙂 Osim što kroz dijeljenje razumijevanja radite najbolju moguću stvar za okolinu, društvo, ljude oko sebe, ovaj posao vam donosi toliko slobode kao malo koji drugi.

Mnogo je fleksibilnosti i jednostavnosti u ovom poslu. Možete ga početi raditi uz svoj klasični posao. Možete birati vrijeme u danu i tjednu koje ćete mu posvetiti. Sve što vam treba što se opreme tiče jest mobitel, kvalitetne slušalice i prema potrebi za usputne radnje, računalo.

Jedini alat koji vam treba je vaš vlastiti glas. Možete raditi bilo gdje na kugli zemaljskoj i to na mnogo različitih načina.

Ako vas privlači, sve što je potrebno je krenuti. Jednom kad krenete, kockice se dalje slažu same.

Vrlo je vjerojatno da ćete se kako krenete susretati s vlastitim nesigurnostima. To je uobičajeno i kroz ovo putovanje rada s drugima dolaze prilike da se oslobodimo svojih vlastitih nesigurnosti. Ja sam ovdje da vas kroz proces vodim i ukažem vam na svaki korak kojim ste se udaljili od istine.

Također, ako želite produbiti svoje razumijevanje, nema boljeg i moćnijeg načina od dijeljenja s drugima.

Ni jedna razumna osoba nikad ne radi.

Alan Watts

Osnovni program za učitelja traje 6 mjeseci kroz koje vas aktivno pratim plus dodatnih 6 mjeseci podrške. Prva tri mjeseca se čujemo jednom tjedno, iduća tri jednom u dva tjedna, a narednih 6 mjeseci jednom mjesečno, osim ako se u određenom razdoblju pokaže potreba za intenzivnijim kontaktom. Potrebno je da prije početka nađete nekoliko “pokusnih kunića” koji su ozbiljno zainteresirani, posvećeni i s kojima ćete raditi bez naplate, s kojima ćete učiti i ispeći zanat 🙂

Ako vas privlači, javite se telefonski i detaljnije ćemo objasniti cijeli proces.

Darko