Osjećate li da u vama postoji više od onog što se na dnevnoj bazi prezentira? Da postoji nešto veće, ljepše, stvarnije, moćnije, bogatije, nešto što ste još više vi? Biste li iza sebe voljeli ostaviti sve ono što vam na vama ide na živce?

Kroz ova okupljanja, na razne načine otkrivamo upravo to – svoj duh, svoju suštinu, sebe kao slobodno biće, ono što nije osobnost, uloga, maska, skup programa i obrazaca s kojima smo se identificirali.

Rastvarat ćemo lažnu sliku o sebi i okove vlastitog uma kojima nas drži u mentalnom ropstvu. Iskusit ćemo što to znači napraviti korak prema istinskoj slobodi.

Svaki put je drugačije i svaki put ćemo stvari sagledati iz drugačijeg kuta, međutim, suština koja potiče pravu unutarnju promjenu je dublje razumijevanje poznato pod nazivom “Tri principa”.

Na ovim druženjima okupljamo se oko logorske vatre i ja vas kroz opušteni razgovor iz duboke prisutnosti vodim u vaše središte. U slušaju kiše ne odgađamo okupljanje nego migriramo deset metara dalje, u kuću.

Po želji, ako volite takve gušteve, ponesite butelju finog vina i pijuckajte za vrijeme seminara. Plodno tlo za unutarnje promjene i uvide je stanje u kojem smo već opušteni i uživamo u trenutku.

Kada?
Nedjelja, 9.5.2021. 17-20h, možete doći ranije, uživati u prirodi, šetati šumom i također ostati na druženju poslije samog seminara.

Gdje?
U rajskom vrtu u šumskom ambijentu, pola sata vožnje od Zagreba. Mjesto je Pustike blizu Kravarskog. Ako nemate auto, nema problema, za prijevoz se grupirate po autima i dogovarate u Facebook grupi: https://www.facebook.com/groups/306624113309987

Preporučena donacija: 100-200kn

Voditelj: moja malenkost, Darko Pribeg

Informacije i prijave na 091/504-8086 ili info@darkopribeg.com ili kroz formu niže na stanici.

Facebook event

Prijavljujem se!