Iskustvo Intenziva Tri principa u Gorskom Kotaru

Imam potrebu ispričati svoje iskustvo jer je bilo predivno i još uvijek je. Mislila sam da idem bez očekivanja u tu priču jer mi je život bio dosta ubrzan i nisam imala vremena puno istraživati gdje ja zapravo idem. Mislila sam da idem potpuno otvorena u to iskustvo no zapravo tek nakon što sam to doživjela shvatila sam s kojim sam mislima ušla u to. Krenula bih s time. Bez obzira na to što nisam istraživala imala sam veliku predrasudu i odbojnost prema cijeloj toj priči iz straha da se radi o nekakvoj sekti, „briji“ i da će me tamo netko 5 dana uvjeravati u neku priču i ispirati mi mozak. Nisam ni bila svjesna te predrasude jer se volim smatrati otvorenom osobom, no nitko to valjda u potpunosti nije.

Pet dana u Gorskom Kotaru u bajkovitom okruženju netaknute prirode s 9 potpunih stranaca pretvorilo se u neopisivo i nezaboravno iskustvo. Ljepota jednostavnosti, bivanja, osjećaja da ne moram ništa i da mogu sve. Nakon svega, mogu samo reći da me malo i sram mojih predrasuda, ali opet, to je valjda ljudski, a i ja sam samo čovjek na kraju dana. I to je samo moja misao 🙂

Ljubav koju ti mogu pružiti potpuni stranci je neopisiva riječima. Osjećaj koji ti daje bivanje u trenutku s tim ljudima ne radeći apsolutno ništa bih opisala slobodom. To je riječ koja to najbolje opisuje, iako to nije to, to je nešto puno više. Darko je predivan u svojem načinu prenošenja svojeg iskustva. Nema nametanja, „ispiranja mozga“, ništa ne moramo a čarolija se događa sama od sebe i svi problemi i priče nestaju a život postaje samo život. Predivan, kakav i je.

Sandra