Zbog očitog velikog interesa za ove teme i količinu problema koje si ljudi u vezi njih stvaraju, a da pritom misle da su krive okolnosti i da nema drugog načina, 2.10.2016. održao sam besplatni seminar na istu temu. 

Kroz istinsko razumijevanje toga kako određeni mehanizmi u pozadini ljudskog iskustva funkcioniraju, koje se prenosi prvenstveno kroz otkrivanje istine u nama samima, a ne kroz pokušaj shvaćanja intelektom, ovi životni aspekti harmoniziraju se sami od sebe. Naravno kao i uvijek, napominjem da kad kažem da se nešto dešava samo od sebe, to može biti sprovedeno kroz promjenu samih okolnosti, tj, da se određene stvari izvana “poklope” ili pak s druge strane, kroz ideje, promjenu gledišta i inspiraciju koja uslijed razumijevanja dolazi iz nas.

Ono što počinje izostajati je grčevita potreba da sami kontroliramo tijek naših poslova ili financijske situacije. To s povjerenjem prepuštamo nečem puno većem od nas samih. Upravo to prepuštanje je ono što donosi čaroliju i harmoniju. I upravo to prepuštanje je ono što se dešava kroz ovakve seminare.

Snimku seminara možete preuzeti ovdje.

Poslije seminara dobio sam i jednu zanimljivu poruku, iskustvo jedne polaznice o tome kako je seminar na nju djelovao. Možete ga pročitati u nastavku:

🙂

Dragi Darko,

Uživala sam na seminaru koji ste održali u nedelju a ni slutila nisam koliko će mi značiti!

No, kako to već biva, Život piše romane… Dakle, živim u Pančevu (Srbija) sa mužem i dvoje dece školskog uzrasta, radim kao profesor u srednjoj školi, muž je rukometni trener, imam kredit (naravno),  sve u svemu : zabavno!  Muž je prešao iz Partizana u Dinamo jer mu nisu isplatili 4 plate i taman smo se ponadali da će u Dinamu biti MNOGO bolje… Kad, ne lezi vraže, dolazi muž u nedelju uveče besan kao ris! Posvađao se sa Upravom, daće otkaz, … Deca se uznemirila, on besni a ja NIKAD SREĆNIJA! Još im svima kažem da ZNAM da će sve biti u redu, da nam Svemir sprema nešto mnogo bolje, da ne razumem zašto se toliko nerviraju kad je to najbolje što je moglo da se desi,… Oni me gledaju kao da sam poludela a ja samo što ne skakućem od sreće! Sutradan su muža zvali iz Dinama, izvinjavali se, ponudili mu veću platu samo da ostane u klubu!  

Sve što mogu da kažem je DARKO, HVALA VAM DO NEBA! Znam da ništa nije slučajno, pa tako ni ovo!

HVALAAAAAAA

Dušanka