Dragi narode!

Došlo je vrijeme da za ozbiljno preispitamo čime se to naši umovi bave, za kojim to željama trčimo, što je to što nam je važno. Je li nam potrebno sve to što smo mislili da nam je potrebno? Koje su to istinske želje našeg srca?

U potrošačkoj civilizaciji stvorili smo kult stvari, životnih stilova, društvenog statusa, seksualnosti, novca itd. i koliko god mislili da se to odnosi na neke druge, a ne na nas, svi smo u nekoj mjeri upleteni u izlišne i destruktivne želje ega, koji god da sadržaj bio. Vrijeme je da se vratimo osnovama, da se prisjetimo što je istinski vrijedno. 

Naravno kad se zapitamo što nam istinski treba, baza je sama fizička egzistencija našeg tijela – za nju nam ne treba mnogo, potrebno nam je da nam je toplo, da imamo što za pojesti i nešto životnog prostora. Sljedeće, ono što nam je potrebno je unutarnji kontakt s vlastitim Bićem, to je ono za čime zapravo težimo kad iznutra osjećamo da nam nešto nedostaje. Taj kontakt na površinu donosi nešto što je cijelo vrijeme tu, u nama – mir, unutarnju sigurnost, radost, smijeh, jedinstvenu ekspresiju našeg duha.

Kao posljedica prepoznavanja tog kontakta, manifestira se harmonija, ljubav i povezanost s drugim ljudskim bićima, otvoreno srce, direktnost, smijeh i duboko cijenjenje života, svakog trenutka.

Ovo su istinske vrijednosti. Došlo je vrijeme da otpustimo sve želje ega i prepoznamo što zapravo želimo, što naša duša želi te se usmjerimo u tom smijeru, nema drugog puta. 

Ostavite se zabavnih sadržaja, industrije zabave, svega onoga što vam je servirano, to nije poanta ovog razdoblja. 

Umjesto toga, okrenite se sebi, drugima i prirodi.