Iskustvo putovanja na Tajland

Svemir je sve posložio i samo se još čekalo moje prihvaćanje izazova i potvrda moje spremnosti da nadvladam neobjašnjivi strah od putovanja. Posljednja provjera je bila: “Ok. Ako do srijede moje fizičko i mentalno stanje budu u miru, ja kupujem kartu za Bangkok”. I kupila sam.

17 dana na Tajlandu, s 12 novih osoba u mom životu… to je bila neuobičajena odluka za mene. Ljepote Tajlanda sam doživjela kroz tih 12 divnih ljudi. 

Ponovno sam spoznala djevojčicu u sebi i sve njezine potrebe. Mogla sam do u detalje pratiti svaki titraj ili grč tijela pri svakom ponovnom “izlaganju” pojedincima u grupi. Kao da sam ponovno morala zaslužiti mjesto pod suncem.  

Divno je bilo primjećivati kako se strahovi tope i kako sebe mogu prihvatiti baš takvom kakva jesam. Bila sam dovoljna, baš takva. Jako mi je zanimljivo bilo zbližavanje s ljudima koji su mi na početku putovanja bili tako daleki. Upoznati sebe kroz njih i uvidjeti da imamo slične strahove, ali ih s različitim maskama prikrivamo… bilo je neprocjenjivo. 

Kroz ovo putovanje su pala mnoga moja ograničenja, a u tome mi je pomogla grupa i pojedinci koji su u pravom trenu izgovarali prave riječi ohrabrenja i iscjeljenja. 

Neizmjerno sam zahvalna na ovom iskustvu! 

Nina