Uranjanja – grupne online seanse

Uranjanje je prebivanje, provođenje vremena u unutarnjem prostoru čistog bivanja. Iz svijeta forme, priča koje kreira naš um i u koje se uživljavamo, vraćamo fokus pažnje na bezoblični Izvor, ono mjesto u kojem se već nalazi sve ono što tražimo – unutarnji mir, snaga, jasnoća, ispunjenje, sigurnost, povezanost… Upravo provođenje vremena u tom mjestu jača naš unutarnji korijen i omogućava nam da sve više u svojoj svakodnevici živimo iz tog mjesta. 

Kroz cijeli proces vas vodim ja, tu se ništa ne radi, upravo suprotno, ovo je odustajanje od svakog djelovanja, svake manipulacije vlastitim mislima i vlastitim stanjem. Upravo tako uobičajeni svakodnevni programi koji stvaraju slojeve sadržaja i osobnih priča koji nas dijele od toga da stalno osjećamo ispunjenost i radost bivanja, usporavaju i staju. Iz tog stanja prepoznajemo ono što je uvijek u nama – vječno i nepromjenjivo, našu jedinstvenu duhovnu prirodu. 

Kroz uranjanja, sam od sebe, tj. kroz vodstvo naše dublje inteligencije, a ne osobnog uma, dešava se proces “unutarnjeg rasta, unutarnje evolucije”, tj. kroz otpadanje ograničavajućih vjerovanja, obrazaca, programa sve dublje otkrivamo svoj puni potencijal što se manifestira tako da naš doživljaj života postaje sve dublji, širi, veličanstveniji, ljepši i stvari za koje se nismo ni nadali da su za nas moguće postaju moguće

Također, uranjanja su mogućnost za iscjeljenje na najdubljoj razini svega što nam se čini da je u našem životu problem, prvenstveno svih vrsta psihičkih problema. Vrlo je moćno i istovremeno vrlo ugodno i nježno. 

Uvijek možete pripremiti svoja pitanja i postaviti ih na uranjanju. Postavljanje pitanja i dobivanje odgovora je vrlo moćan način otvaranja i produbljivanja razumijevanja.

Početak promjene unutarnjeg stanja polaznici vrlo često doživljavaju već na prvom uranjanju. 

Dobrodošli!

Darko

Lokacija 

Online – Skype audio konferencijska veza (ne koristimo sliku nego samo zvuk); potrebna vam je Skype aplikacija na mobitelu ili računalu; najbolja kombinacija je aplikacija na mobitelu i spojene slušalice tako da za vrijeme uranjanja ne morate biti vezani za računalo ili neko određeno mjesto, bitno je samo da ste na miru i bez distrakcija. Prije svakog uranjanja u Whatsapp grupi šaljem link putem kojeg se vrlo jednostavno u dogovoreno vrijeme spajate. 

Termini 

Seanse uranjanja traju jedan sat do sat i pol, termin je svaki utorak od 20h.

Cijena

Mjesečna članarina za uranjanja je 150kn. Uplatu možete napraviti s bilo kojim datumom u svakom mjesecu. Uplaćujete Paypalom ili uplatom na račun udruge. Podaci su ovdje, u opis plaćanja napišite uranjanje. Hvala!

Kako se priključiti (vrlo je jednostavno):

1. Ako koristite Whatsapp, pošaljite mi (na broj +385 091 504 8086) poruku sadržaja “Uranjanje” te svoje ime i prezime. Potom ćete biti uključeni u Whatsapp grupu u kojoj svakog utorka dobivate link za priključivanje uranjanju

2. U dogovoreno vrijeme budite spremni, u mirnoj sredini bez distrakcija. Nekoliko minuta prije početka kliknite na link koji ste dobili u Whatsapp grupi i pratite upute. Čujemo se!