Iskustvo susreta s uranjanjima

Nakon dva tjedna otkako sam krenuo na uranjanja u meni se desila ogromna promjena. 

Jednostavno sam počeo dobivati uvide da se ono što cijelo vrijeme tražimo u vanjskom svijetu već nalazi u nama. Već smo prosvijetljeni samo nismo toga svjesni zbog svih tih misli koje nam se motaju po glavi, pa ne možemo uvidjet što stoji iza njih. 

Shvatio sam da svatko od nas teži samo tom predivnom unutarnjem osjećaju a ne bilo kakvim formama u vanjskom svijetu. Većina nas misli da nas sretnim čini npr. dobitak na lutriji, ali novac je sam po sebi običan papir i ništa više, sreća ne dolazi iz tog papira, mi se dobro osjećamo zbog tog osjećaja bivanja koji je jedina stvarnost.

Još mi se desio jedan jako bitan uvid da se svi događaji u vanjskom svijetu događaju samo radi naše dobrobiti kako bi nas vratili samima sebi; npr. zadnjih dana kad bi me netko uvrijedio u meni bi se pojavila ljutnja, ali bih tad shvatio da moram iskoristiti taj trenutak kako bih prihvatio i propustio tu ljutnju kroz sebe jer jedino tako dolazi do iscjeljenja i sve veće unutarnje slobode jer sve su to žive rane u našoj podsvijesti koje treba polako osvješćivati i za to nam služe “neugodne situacije”.

Hvala ti Darko na svemu. 

Preporučujem uranjanje baš svim ljudima jer ono je spas za sve ljudske probleme. Doista.

Luka Harapin